Omare po meri

Če dobro pomislimo je vgradnja pohištvenih elementov dejansko izkoristek prostora, s tem prihranek pri sredstvih potrebnih za takšno pohištvo, hkrati pa tudi enkratna priložnost zato, da estetsko povežemo stilsko pohištvo z morebitnimi nakupi v kasnejših časih. Še posebej kadar govorimo o vgradnih omarah so vgradne omare po meri tisti element kjer vse troje lahko še posebej povežemo.

omare po meri

Že, če se samo odločimo, da bomo našo klasično (morda celo že vgrajeno) vgradno omaro nadomestili z drugačno fronto (na primer namesto klasičnih vrat se odločimo za drsna vrata), ugotovimo, da je rešitev in idej, ki se ob tem ponujajo dejansko nešteto. Možnosti, kadar se odločamo za drsna vrata za vgradne omare po meri je ogromno, saj lahko zraven obveznih sestavin poljubne izbire dimenzij, izbiramo tudi barve (vse o pravilni izbiri barv so naši svetovalci spisali tukaj), materiale za polnila, materiale za ročaje in okovja ter tako naprej.

omare po meri

Če ob tem pomislimo, da lahko naša drsna vrata takšne vgradne omare še dodatno opremimo s kaljenimi stekli, peskanimi stekli, protilomnimi stekli, zatemnjenimi stekli, da sami odločamo o tem koliko kril se bo premikalo, koliko pa bo fiksnih ter, da se lahko odločamo tudi med takšnimi posebnostmi kot so na primer fototapete za drsna vrata, tekstil za drsna vrata in še kaj – vidimo, da je izbire toliko, koliko je želja. Zato je dobro, da pri sestavi vgradne omare in ob pogledu na drsna vrata razmislimo ne samo o stroškovni plati takšne umestitve, temveč, da tudi pomislimo na to kako se bo ta naša nova pridobitev skladno ujemala na primer z ostalim pohištvom, prostorom kamor bo vgrajena, ali pogosto tudi s celotnim pohištvenim stilom našega domovanja. Obenem seveda ne smemo pozabiti tudi na praktičnost naše nove pridobitve.

Organiziranost reči, ki jih bomo v takšno omaro shranili, preglednost, dostopnost do reči, zakritost (v kolikor je po tem potreba) so vsa vprašanja na katera si prej ali slej v zvezi z vgradno omaro ter drsnimi varti, ki takšno omaro pokrivajo, moramo odgovoriti.

.

.

Po kliku na gumb boste prispeli na rubrike naših svetovalcev “iz terena”. Konkretni napotki, primeri iz praks, najbolj poglobljeni zapisi o omarah po meri, pri nas.
.

Prodaja Prodornih